Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése
hitel-fejlec.jpg
Megláttad? Megvennéd? A megoldás az áruhitel! 

Álmaid termékéhez is hozzájuthatsz kedvező hitelkonstrukcióinkkal! Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe.

Az áruvásárlási kölcsön lehetőséget biztosít számodra, hogy megvedd álmaid termékét, akkor is, ha arra nincs elegendő pénzed, vagy másra szeretnéd költeni, esetleg az eredetileg tervezettnél egy nagyobb értékű termékre vágysz. Az áruvásárlási kölcsön igénybevételével a pénztárcádhoz igazodva lehet kialakítani a havi kiadásokat. Ennek megfelelően, ha tudod mennyit szánsz egy-egy új készülékre havonta, akkor a futamidő hosszának megválasztásával kialakíthatod azt a havi törlesztő részletet, amit kényelmesen, problémamentesen tudsz fizetni. Az áruvásárlási kölcsön által nyújtott részletfizetés kiválthatja az előtakarékosságot, és lényegében azonnal használhatod is a készüléket, nem kell hosszú ideig áhítozni rá.

Az igényelhető kölcsön forint alapú, havi részletei nem változnak a futamidő alatt, így jól tervezhetők és beilleszthetők a családi költségvetésbe.

Boltjainkban eladóink és a részletfizetési kérdésekre szakosodott hitelügyintézőink segítenek a megfelelő finanszírozási változat kialakításában. Fontos tudnivaló, hogy az eltérő lehetőségek eltérő dokumentumigénnyel és befizetési elvárással járnak. Azt hogy éppen milyen akciós lehetőség érhető el, boltunkban, szórólapjainkon, illetve honlapunkon tekintheted meg.

Figyelem! A kölcsön odaitélése minden esetben a finanszírozó által elvégzett hitelbírálat függvénye. Az áruhitel kondíciói tekintetében a finanszírozó mindenkori hirdetményei az irányadóak. A THM mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. További információkért fordulj helyszíni ügyintézőinkhez, vagy érdeklődj a finanszírozó ügyfélszolgálatánál.

Elfogadott hitelkérelem esetén, a helyszínen fizetendő (kezelési költség, önerő) összeg kiegyenlítése csak készpénzben lehetséges!

Válassz az elérhető hitel konstrukcióink közül!
A képekre kattintva további részleteket tudhatsz meg elérhető hitel konstrukcóinkról
Online hitel - kényelmesen otthonról

Teljeskörű online ügyintézés, sorban állás nélkül, már 25.000 Ft-tól igényelhető. 10 havi konstrukciónk keretében ügyleti kamat nélkül, egyszeri, 11%-os kezelési költséggel elvihető a kiválasztott termék.
Tudj meg többet...
Áruhitel konstrukciók szaküzleteinkben!

Igényelj szaküzleteinkben Magyar Cetelem Bank vagy OTP Bank áruhitelt, hiszen akár saját erő nélkül, rugalmas futamidő, a sikeres hitelbírálatot követően azonnal hazaviheted a kiválasztott terméket. 
Tudj meg többet...

Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

Kérjük, várj!